Op je gemak je eigen woning stylen

Accessoires

Spiegels

Kijk eens naar de geslepen spiegels met koloniale lijst of de spiegels van teak. Stuk voor stuk prachtig om bijvoorbeeld in de gang of woonkamer te hangen. U zult merken dat een spiegel zeer geschikt is om een ruimtelijk gevoel mee te creëren. U vindt bij DOC living spiegels in verschillende formaten als 90 x 90 cm, 90 x 180 cm, 90 x 120 cm en 75 x 150 cm.

Rotan manden

DOC Living biedt rotan manden aan in verschillende vormen en maten. Zo bieden we rotan manden aan met of zonder deksel en met of zonder sluiting. Lage manden, hoge manden, manden geschikt voor oude kranten, ga zo maar door! Alle manden zijn gemaakt van hoogwaardig rotan en dit zorgt voor een lange levensduur.

Andere accessoires

Naast spiegels en allerlei objecten uit de Rotan serie zijn er nog meer woonaccessoires. Zo vindt u via DOC living een prachtig wandrek, een dressboy in white wash en een zuil van vergrijsd oud teak. Doordat ons assortiment continu verandert vindt u steeds weer nieuwe objecten op DOC living. Houd de website in de gaten om van het meest actuele assortiment op de hoogte te blijven.

Accessoires bestellen bij Docliving.nl

Alle voorradige artikelen op de webshop kunt u direct online bestellen. Wilt u een meubel op maat? Reken dan op een ruimere levertermijn. U kunt het beste dan telefonisch of per e-mail contact leggen met ons.
Haalt u uw accessoires liever op? Ook dat is mogelijk.

Er zijn geen producten