Op je gemak je eigen woning stylen

Accessoires

Accessoires

DOC Living biedt een scala aan woonaccessoires aan. Wij hebben woonaccessoires binnen verschillende stijlen op voorraad. Zo verkopen wij veel landelijke woonaccessoires, maar ook moderne accessoires en woonaccessoires voor in een stoere en industriële woonstijl. Qua landelijke woonaccessoires verkopen wij o.a. vele windlichten, kandelaars, kruiken, spiegels, teak schalen. Wij verkopen echter ook posters in lijst, kussens en leuke cadeautjes voor een klein prijsje. Kom gerust eens kijken als u op zoek bent naar een leuk cadeautje voor een vriend of vriendin. Denk hierbij aan buitenkaarsen, pepermolens, maar ook kettingen of een leuk truitje. We pakken het graag leuk voor u in.

Spiegels

Kijk eens naar de spiegels van teak in onze “Rough” collectie met een wat rustiek karakter en in vele maten leverbaar. Stuk voor stuk prachtig om bijvoorbeeld in de gang of woonkamer te hangen. U zult merken dat een spiegel zeer geschikt is om een ruimtelijk gevoel mee te creëren. U vindt bij DOC living spiegels in verschillende formaten voor een betaalbare prijs.

Rotan manden

DOC Living biedt rotan manden aan in verschillende vormen en maten. Zo bieden we rotan manden aan met of zonder deksel en met of zonder sluiting. Lage manden, hoge manden, manden geschikt voor oude kranten, ga zo maar door! Alle manden zijn gemaakt van hoogwaardig rotan en dit zorgt voor een lange levensduur.

Andere accessoires

Naast spiegels en allerlei objecten uit de Rotan serie zijn er nog meer woonaccessoires.  Doordat ons assortiment continu verandert vindt u steeds weer nieuwe objecten op DOC living. Houd de website in de gaten om van het meest actuele assortiment op de hoogte te blijven.

Accessoires bestellen bij Docliving.nl

Alle voorradige artikelen op de webshop kunt u direct online bestellen. Wilt u een meubel op maat? Reken dan op een ruimere levertermijn. U kunt het beste dan telefonisch of per e-mail contact leggen met ons.
Haalt u uw accessoires liever op? Ook dat is mogelijk.

Er zijn geen producten