Op je gemak je eigen woning stylen

Banken

Leren banken

Heeft u de voorkeur voor leer? Ook dan kunt u terecht bij DOC living. De leren banken zijn leverbaar tegen een gunstige prijs in tal van verschillende formaten en bekledingen. Eventueel kunt u uw leren bank volledig naar eigen wens indelen en zelfs bepalen van welke stiksels er gebruik wordt gemaakt. Door de comfortabele zitting van onze banken zit u prettig en in de juiste houding (ergonomisch).

Stoffen bankstellen

De huiselijke sfeer en het comfort van een stoffen bankstel zijn bij veel mensen geliefd. Een stoffen bank voelt lekker zacht aan houdt uw lichaamswarmte uitstekend vast. Bij DOC living kunt u onder andere terecht voor een grijsbruine bank in 2-zits variant of hoekbank. Ook verkopen wij bankstellen voor in een landelijk en sobere inrichting. De bankstellen in deze stijl worden vaak uitgevoerd in de Kiss stof. Deze Kiss stof is een combinatie van katoen met linnen. Dit geeft een prachtige uitstraling. Onze bankstellen zijn in vele kleuren in de Kiss stof leverbaar. Ook zijn er uiteraard andere stofstalen beschikbaar waarin we het bankstel naar wens kunnen uitvoeren.
Een bank is een belangrijk onderdeel van uw meubilair. Zowel de uitstraling van een bank als het comfort zijn belangrijke overwegingen om het meubelstuk wel of niet aan te kopen. Weet u niet welke bank het best bij u past? Dan voorziet DOC living u graag van advies.

Bankstel kopen bij Docliving.nl

Door te adviseren helpen wij u graag aan een bank die past. Op deze manier ontstaat er eenheid in uw woonkamer en komt een bank of ander meubelstuk het beste tot zijn recht. Wij denken ook graag met u mee over de kleuren in uw woning en geven ook kleuradvies.
Alle voorradige artikelen op de webshop kunt u direct online bestellen. Wilt u een meubel of bankstel op maat? Reken dan op een ruimere levertermijn. U kunt het beste dan telefonisch of per e-mail contact leggen met ons.

Er zijn geen producten