Op je gemak je eigen woning stylen

Dressoirs

Teak, white wash en moderne dressoirs

Teak dressoirs zijn bij veel van onze klanten zeer geliefd. De teak dressoirs worden met de hand gemaakt en geschilderd en standaard modellen en afmetingen zijn direct uit voorraad leverbaar. Ook maatwerk is mogelijk! U vindt dressoirs in tal van verschillende formaten en soorten.Zoekt u een meer verfrissende, maar landelijke look? Dan zijn de white wash dressoirs perfect voor u. De white wash dressoirs zijn met de hand geschilderd en uitgevoerd in landelijke stijl. Op deze manier ontstaat een geheel unieke uitstraling en weet DOC living een zeer eigentijds assortiment te voeren. Voor een wat modernere twist zijn de blank teak dressoirs met ijzeren poten wat voor u. Samengevat dus voor ieder wat wils. Heeft u specifieke wensen wat betreft de afmetingen of kleurstelling? Ook dan bent u bij DOC living aan het juiste adres. Wij leveren zowel uit voorraad als maatwerk.

Oosterse dressoirs

De oosterse dressoirs van DOC Living is een geheel nieuwe collectie. De handgemaakte dressoirs zijn handgemaakt en afkomstig uit India. Omdat de dressoirs zijn gemaakt van gerecycled teak is elk dressoir authentiek, maar vooral uniek. Kortom een lust voor het oog!

Dressoir kopen bij Docliving.nl

Het kopen van een dressoir doet u het liefst in één keer goed. U wilt dat de stijl past bij de rest van het meubilair en ook de formaten goed zijn. Alle voorradige artikelen op de webshop kunt u direct online bestellen. Wilt u een meubel op maat? Reken dan op een ruimere levertermijn van ongeveer 3 maanden. U kunt het beste dan telefonisch of per e-mail contact leggen met ons.

Er zijn geen producten