Op je gemak je eigen woning stylen

Dressoirs

Teak, white wash, gekleurde en moderne dressoirs

Een mooi dressoir kan echt een parel zijn in uw inrichting. Het is derhalve belangrijk dat u de juiste stijl en maat van het dressoir kiest. Teak dressoirs zijn bij veel van onze klanten zeer geliefd. De teak dressoirs worden met de hand gemaakt en geschilderd en standaard modellen en afmetingen zijn direct uit voorraad leverbaar. Ook maatwerk is mogelijk! U vindt dressoirs in tal van verschillende formaten en soorten. Wij hebben landelijke dressoirs in ons assortiment waarbij deze dressoirs gemaakt zijn van oud hout. Deze dressoirs bevatten soms nog verfresten en hebben soms kieren en gaten waardoor deze dressoirs juist hun authentieke uitstraling hebben. Daarnaast hebben we landelijke dressoirs welke ook van gerecycled hout gemaakt zijn, maar wel netter in de afwerking. Zoekt u een meer verfrissende, maar toch landelijke look? Dan zijn de white wash dressoirs perfect voor u. De white wash dressoirs zijn met de hand geschilderd en uitgevoerd in landelijke stijl. Wat ook van nu is zijn juist de gekleurde dressoirs. Vooral de zwarte en old black dressoirs zijn vaak favoriet. De old black dressoirs hebben een speciale bewerking ondergaan waardoor deze dressoirs een gevlamder grijs/blauw zwarte look hebben. Op deze manier ontstaat een geheel unieke uitstraling en weet DOC living een zeer eigentijds assortiment te voeren. Voor een wat modernere twist zijn de blank teak dressoirs met ijzeren poten wat voor u of juist de dressoirs uit de “Neat” collectie met een zwart metalen onderstel. Samengevat dus voor ieder wat wils. Heeft u specifieke wensen wat betreft de afmetingen of kleurstelling? Ook dan bent u bij DOC living aan het juiste adres. Wij leveren dressoirs zowel uit voorraad als maatwerk.

Dressoir kopen bij Docliving.nl

Het kopen van een dressoir doet u het liefst in één keer goed. U wilt dat de stijl past bij de rest van het meubilair en ook de formaten goed zijn. Wij kunnen daarin ook adviseren en meedenken met kleuren en maten. Neem een foto mee van de kamer die u wilt restylen. We kunnen dan samen kijken naar passende kleuren en naar passende stijlen voor in uw huis.
Alle voorradige dressoir op de webshop kunt u direct online bestellen. Wilt u een dressoir op maat? Reken dan op een ruimere levertermijn van ongeveer 4-5 maanden. U kunt het beste dan telefonisch of per e-mail contact leggen met ons.

 

Er zijn geen producten