Op je gemak je eigen woning stylen

Kasten

Teak kasten in verschillende soorten en maten

DOC Living weet dat teak een duurzaam materiaal is en dat dit zorgt voor een lange levensduur van de meubelen. Wij werken het liefst met gerecycled teak om ons meubilair ook zo duurzaam mogelijk te vervaardigen. Dit gerecyclede teak heeft het FSC keurmerk. Onze kasten blinken uit door hun landelijke uitstraling en zijn zeker voor met de hand vervaardigde meubelen goed betaalbaar.

White wash, blank teak of gekleurd? Ook maatwerk!

U kunt kiezen voor onze standaard afmetingen of een meubel kopen dat volledig op maat wordt vervaardigd. De meeste kasten die we verkopen zijn gemaakt van gerecycled teak, uiteraard met het FSC keurmerk. Heeft u het liefst een kast in verfrissende white wash look of toch liever een blank teak uitstraling? Of misschien gekleurd? Wij leveren de kasten uit voorraad aan (exclusief maatwerk kasten). Wij weten dat maatwerk vaak beter past bij uw woning en smaak, maar tegelijk ook iets meer kost. Doordat wij direct importeren worden er echter kosten bespaard en betaalt u nooit meer dan nodig.

Teak of white wash Kast kopen bij Docliving.nl

Een teak kast online kopen? Bij DOC Living vindt u altijd een kast die bij uw past . Naast de meer gangbare kasten vindt u hier ook apothekerskasten, schuifkasten en praktische ladenkasten. Voor de meeste varianten kunt u kiezen uit white wash, blank teak, oosters- of gekleurd hout. Bekijk gerust het gehele assortiment om de verschillende varianten kasten met elkaar te vergelijken. Wat betreft de maat van het meubelstuk, zijn de meeste kasten verkrijgbaar in verschillende maten. Mocht u hier meer informatie over willen, bel of mail ons dan, u krijgt gegarandeerd binnen 24 uur antwoord! Wij weten dat het kiezen van meubilair op details aankomt en u niet iedere dag naar een duurzame meubel zoekt. U wilt zich dan ook niet vergissen en voor een meubel kiezen dat binnen uw woonomgeving past. Om de juiste keuze te maken voorzien wij u graag van advies. Neem hierover gerust contact met ons op. Alle voorradige artikelen in de webshop kunt u direct online bestellen. Wilt u een kast op maat? Reken dan op een ruimere levertermijn. U kunt dan het beste telefonisch of per e-mail contact leggen met ons.

Er zijn geen producten