Op je gemak je eigen woning stylen

Stoelen

Leren stoelen

Bij DOC living vindt u verschillende leren stoelen. Onder andere met geschuurd leer, glad zwart leer of een combinatie met chroom. Leer kan tegen een stootje en is eenvoudig schoon te houden. Leren stoelen worden dan ook graag voor rond de eettafel gekozen en zijn uiterst comfortabel. Bij DOC living vinden wij comfort minstens zo belangrijk en wordt er gewerkt met stevige zittingen voor de juiste houding en een ontspannen zitting. De leren stoelen die DOC Living aanbiedt variëren van moderne vintage stoelen tot klassieke leren stoelen.

Stoffen stoelen

Zoekt u een stoel met warme zitting van stof? Ook dan kunt u bij DOC living allerlei kanten op. Zo vindt u in assortiment een compacte stoel in antraciet en diverse fauteuils met comfortabele zitting. Ook heeft u de keuze tussen een wel of niet gecapitonneerde rugleuning voor het extra landelijke detail. Zoom in op productniveau om de verschillende stoelen los te bekijken. Op deze manier krijgt u een indruk van de mogelijkheden en ervaart u de uitstraling van het meubilair.

Teak stoelen

De blank teak stoel voor binnen is één van de hardlopers van DOC living. De stoel is opgebouwd uit ronde vormen en door het voortreffelijke design een lust voor het oog. Het gebruik van teak heeft een robuust en duurzaam design mogelijk gemaakt. De blank teak stoel wordt dan ook gezien als een klassieker binnen ons assortiment. Wilt u nog comfortabeler zitten? Dan kunt u eventueel ook voor de uitvoering met armleuningen kiezen. Zo zit u nog relaxter en kunt u ook uw armen ontspannen.

Stoel bestellen bij Docliving.nl

Alle voorradige artikelen op de webshop kunt u direct online bestellen. Wilt u een stoel of ander op maat? Reken dan op een ruimere levertermijn. U kunt het beste dan telefonisch of per e-mail contact leggen met ons.

Er zijn geen producten