Op je gemak je eigen woning stylen

Tafels

Teak, grenen, eiken of boomstamtafels

Bij DOC living kennen we de voordelen van teak en begrijpen we hoe duurzaam dit materiaal is. Teak heeft een geheel eigen karakter en leent zich uitstekend om bijvoorbeeld met white wash te werken. Zoekt u naar moderne of industriƫle tafel waarin ijzer of metaal met hout gecombineerd wordt? Ook dan bent u op de juiste plaats bij DOC living. Omdat wij de duurzame kenmerken van teak begrijpen weten we dat recycling ook tot de mogelijkheden behoort. Zo gebruiken we onder andere het hout van oude vissersboten, stationsonderdelen en zetten we de fragmenten hiervan om tot nieuw meubilair. Al het teak dat wij gebruiken is gerecycled teak. Op deze manier helpen we mee aan duurzaamheid en kunnen we tegelijk van het robuuste karakter van dit hout genieten. Ook boomstamtafels gemaakt uit 1 plank is een juweeltje in uw keuken, woonkamer of andere ruimte. Ook de gewilde kloostertafels kunnen wij in verschillende modellen en kleuren leveren. Alle tafels zijn in meerdere maten verkrijgbaar en vaak op voorraad. Naast teak tafels verkopen wij ook grenen tafels en eiken tafels. Zoekt u een eettafel, kom vrijblijvend eens bij ons kijken.

Tafels kopen bij Docliving.nl

Wanneer u voor een nieuwe teak tafel kiest wilt u dat deze in uw vertrouwde omgeving goed staat. Soms is dit lastig te bepalen door uzelf en laat u zich graag adviseren door een expert. Wij denken graag met u mee om de mogelijkheden op het gebied van meubilair te verkennen. Door onze ervaring en passie met meubels leveren wij graag een bijdrage in het nog mooier maken van uw woonomgeving. Ons brede assortiment maakt het mogelijk om allerlei kanten op te gaan qua materiaal, vorm en kleur van tafels.
Alle voorradige artikelen en tafels op de webshop kunt u direct online bestellen. Wilt u een meubel op maat? Reken dan op een ruimere levertermijn. U kunt het beste dan telefonisch of per e-mail contact leggen met ons.

Er zijn geen producten