Op je gemak je eigen woning stylen

Tuin meubelen

Teak tuinmeubelen

De voordelen van teak tuinmeubelen sluiten bijzonder goed aan op hetgeen dat u in uw tuin nodig heeft. Teak is hout dat zeer goed tegen de buitenomgeving bestand is en heeft een levendig karakter. U kunt door voldoende onderhoud dan ook jaren van uw teak tuinmeubilair genieten. Bekijk verschillende producten van teak als een tuintafel, tuinbank, kloostertafel en nog veel meer moois.

Loungesets

Onze loungesets zijn onder andere beschikbaar in rustic rattan, wicker en blank teak. De loungesets zijn opgebouwd met een stevig frame en uiterst comfortabel door het gebruik van prettige zitkussens en stijve zittingen. De meeste loungesets zijn uitgerust met een salontafel en comfortabele hocker om het zitcomfort te verhogen. Wilt u uitbreiden met een extra stoel? Kies dan voor de kunststof wicker tuinstoel in het grijs. Op deze manier kunt u met z’n allen van het lekkere weer genieten.

Tuinstoelen

Zoekt u tuinstoelen of eventueel een combinatie met een tuintafel. Bij DOC living kunt u tuinstoelen in tal van verschillende varianten los bestellen. Mogelijk wilt u uw bestaande tuinset uitbreiden of uw huidige stoelen vervangen? Wij voorzien u graag van advies. Binnen ons assortiment vindt u onder andere traditionele stoelen in grijs riet met zwarte kussens, een grijze kunststofstoel in wicker en andere variaties. Zoom in op productniveau om het assortiment te bekijken.

Tuinmeubelen bestellen bij Docliving.nl

Alle voorradige tuinmeubelen op de webshop kunt u direct online bestellen. Wilt u een meubel op maat? Reken dan op een ruimere levertermijn. U kunt het beste dan telefonisch of per e-mail contact leggen met ons.

Er zijn geen producten