Op je gemak je eigen woning stylen

TV meubels

Teak tv meubels

Wij leveren tv-meubels in teak, maar dit betekent niet dat alle tv-meubels op elkaar lijken! We verkopen blank teak, white wash en moderne tv-meubels. Op deze manier kunt u altijd een tv-meubel vinden dat in uw interieur past. Teak is een uiterst duurzaam materiaal met een eigen karakter. Doordat gerecycled teak duurzamer en harder is dan bijvoorbeeld nieuw teak werken wij alleen met gerecycled teak. Het hout is reeds eerder gebruikt en wordt door het gebruik in ons meubilair nieuw leven ingeblazen. Tegelijk maken wij dankbaar gebruik van het karakter dat in het materiaal zit en wanneer u op productniveau naar onze Tv-meubels kijkt zult u dat hopelijk ook zo ervaren.

Tv meubels kopen bij Docliving.nl

Heeft een teak tv-meubel op het oog? Dan kunt u dit direct bestellen in onze webshop. Naast dat wij leverancier van Tv-meubels en ander meubilair zijn voorzien wij u ook graag van advies.
Op deze manier hopen we u tot aan een prettige woonomgeving te helpen waar u zich echt thuis voelt. Wij denken graag met u na over het soort meubel waar u voor kiest, de kleuring en houtsoort. Zo kunt u bij ons een teak tv-meubel kopen in veel verschillende uitvoeringen. Klassiek, landelijk, modern, we hebben het allemaal! Veelal is ons meubilair is uit voorraad leverbaar of kunt u op maat laten vervaardigen. Wanneer u een meubelstuk uit onze voorraad bestelt is de levering zeer snel en bij levering op maat is de levertermijn ruimer. Doordat wij met onze bezorgservice werken zijn wij hierin zeer flexibel en maken we graag een afspraak wanneer u dat uitkomt.

Er zijn geen producten