Op je gemak je eigen woning stylen

TV meubels

Teak tv meubels

Bij DOC living hebben wij verschillende tv-meubels in ons assortiment. Wij leveren tv-meubels in teak, maar dit betekent niet dat alle tv-meubels op elkaar lijken! We verkopen blank teak, white wash, gekleurde en moderne tv-meubels. Op deze manier kunt u altijd een tv-meubel vinden dat in uw interieur past. Teak is een uiterst duurzaam materiaal met een eigen karakter. Doordat gerecycled teak duurzamer en harder is dan bijvoorbeeld nieuw teak werken wij alleen met gerecycled teak. Het hout is reeds eerder gebruikt en wordt door het gebruik in ons meubilair nieuw leven ingeblazen. Tegelijk maken wij dankbaar gebruik van het karakter dat in het materiaal zit en wanneer u op productniveau naar onze Tv-meubels kijkt zult u dat hopelijk ook zo ervaren. Naast teakhout worden er in onze gekleurde tv-meubels ook gebruikt gemaakt van damar en MDF.

Tv meubels kopen bij Docliving.nl

Heeft een teak tv-meubel op het oog? Dan kunt u dit direct bestellen in onze webshop. Naast dat wij leverancier van Tv-meubels en ander meubilair zijn voorzien wij u ook graag van advies. Schroom dus niet en stel ons als uw vragen met betrekking tot een tv-meubel of een ander meubelstuk.
Op deze manier hopen we u tot aan een prettige woonomgeving te helpen waar u zich echt thuis voelt. Wij denken graag met u mee over het soort meubel waar u voor kiest, de kleur en houtsoort. Zo kunt u bij ons een teak tv-meubel kopen in veel verschillende uitvoeringen. Klassiek, landelijk, modern, we hebben het allemaal! In de loop van de jaren zijn er ook andere oplossingen gevonden voor het standaard tv-meubel. Tegenwoordig willen steeds meer mensen de tv niet zien op het moment dat deze uitstaat. Hierdoor maken we ook steeds meer dichte buffetkasten die als tv-meubel kunnen dienen en waarbij de tv dus achter gesloten deuren kan staan.
Veelal is ons meubilair uit voorraad leverbaar of kunt u op maat laten vervaardigen. Wanneer u een meubelstuk uit onze voorraad bestelt is de levering zeer snel en bij levering op maat is de levertijd ruim. Wij werken altijd samen met dezelfde bezorgdiensten. Dit geeft vertrouwen, zij kennen de producten en wij weten hoe de bezorgers met onze meubelen omgaan. Heeft u een verhuislift nodig? Ook dat kunnen we voor u regelen. Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

 

 

Er zijn geen producten